21 de maig 2009

MÉS ENTRADES


CUQUI ha entrat a la nostra protectora, ja forma part de la família. Fa 10 dies els seus papis van venir perquè com sempre, i últimament massa sovint, es muden de casa i en la nova llar no els hi permeten animals.
Es desesperant pensar en el punt al qual hem arribat en què la persona no pot tenir mascota lliurement i sempre s'hagi de tenir MOLT en compte els estatuts de l'escala, el contracte del pis...
Ara el Cuqui està en adopció, com la resta de companys que últimament estant entrant a la protectora, tot i tenir propietaris i no estar abandonats. Tenim moltes entrades i estem col·lapsats i desmoralitzats ja que CADA DIA vivim de primera mà el poc amor que la humanitat té envers els animals. És molt dur veure aquests animalons passar d'un llitet a una caseta de fusta i només les persones que ho vivim ho sabem.

2 comentaris:

Albeta! ha dit...

ei ei! dieume inculta, o lo k vulgueu, o poder no estic prou cultivada, pero... alhora de comprar un pis, fica k no es pot tenir animals en un contracte de compravenda? en un lloguer si ke es molt posible, pero en cas de k sigui aixi hi han mil alternatives, com ara, buscar-se un altre, a casa meva (y mira k som besties, y grossesss!!!) nomes marxar de viatge, mirem si accepten animals, o sino... pues no marxem, total, son el alma de la festa! ke els hi pase? k no es poden kedar on vivien? esk no ho entenc aixo... son coses k no m'hi caben al cap.

alba.


(respecte al tema de la Lois no vull dir res al respecte, tots els comentaris i paraules dirigides als ex-propietaris, me semblen correctes, pero bé, deixarem estar el tema i molta sort per la Lois).

Anònim ha dit...

alba estoy de acuerdo contigo en algunas cosas, desgraciadamente eso de que los pobres peludos no puedan entrar a ningun sitio se esta volviendo muy comun. Desafortunadamente la gente se esta encontrando con ese problema de los pisos por culpa de otros que han hecho lo que les ha venido en gana (pisos de alquiler que la gente ha destruido literalmente). Y ni que decir de los bares donde no te dejan entrar con un peludete por muy pequeño que sea pero te toca aguantar cosas peores, como el humo, u otras de la gente que hay por ahi.
Y claro, como los peludos no votan a nadie le importa...