24 de juny 2009

La GILDA ha celebrat la nit de Sant Joan en família!

La TINA ja té nou nom (ara es diu Gilda) i nova família. la Gilda és una bóxer que van trobar fa unes setmanes perduda per la carretera d'un poble de Lleida i després de comprovar que no tenia microxip, anunciar-la al diari i esperar per si s'havia perdut sense éxit, HA ESTAT ADOPTADA!
A partir d'ahir, la Gilda forma part de la família del Josep Maria de Lleida, la seva parella i dos nens, de 3 i 5 anys!! Ella és la mascota perfecta ja que és dolça com la mel, com la majoria dels bóxers. Només feia falta observar-la cada cop que venien a la prote els nens dels col·legis Claveria o Torre Vicenç i veies que es passava l'estona donant abraçades i fent carantonyes! A més a més, la Gilda ha marxat molt contenta i confiada ja que feia dies que la seva nova família venia a la prote per passejar-la, estar una estoneta amb ella... per tal de que tots s'adaptéssin a un nou membre més de la família amb la major facilitat.
GRÀCIES PER PENSAR AMB ELLS I ADOPTAR, JA QUE PER DESGRÀCIA SÓN MOLTS I MOLTS ELS ANIMALS ABANDONATS QUE NECESSITEN UNA LLAR!