6 de jul. 2009

DISSABTE D'ADOPCIONS!!!!

1.La primera adopció ha sigut la de la nostra petitona TANA, la qual arran de sortir al diari, va tenir molts admiradors i simpatizants, el primer que es va interessar per ella se la va endur, així que ara està amb el Francisco, de la Bordeta, i la nostra Tana gaudeix d'una família i compartirà jocs amb un nen de 10 anys.

Tots plegats van marxar molt i molt contents, ja que també era un regal que feien a la mare, perquè era el seu aniversari i ella s'estima molt els gossos!



2.

Aquesta petitona també s'ha quedat a Lleida, amb la família del Jaume.

La nostra petitona estava contemplada als braços de la seva nova mama, que des que la va veure no la va deixar de cap manera.

Al vespre ens van trucar i ens van dir que la gosseta només feia que dormir, és clar, la petitona està acostumada a l'horari de la prote, que és anar a dormir aviat, i amb tanta emoció devia d'estar súper cansada.


3.


També ha marxat aquest pastor alemany tan castís! Té 2 mesets i és fillet de la mare d'Alpicat.

Ara viurà a Sucs amb la família del Josep Maria. De tantes carantonyes que li feien se li queia la baba de tanta emoció i es sentia molt important!

Encara, però ens manquen dos germanets seus per adoptar, que són exactament iguals que ell, a veure si tenen la mateixa sort.

4.

També, tot i que no disposem de fotos, aquest dissabte va marxar la BOIRA, ho va fer amb la família del Josep Maria de Lleida.

La Boira és una gosseta de dos mesets, molt activa per ser que és encara tan petitona. El dillums la portaran al veterinari per fer-li una bona revisió.


GRÀCIES A TOTS!!!