3 de jul. 2009

NOTÍCIES DE LA GOSSETA QUE VAN TROBAR A CORBINS!!

El Jordi i la Neus es van trobar aquesta gosseta, i han decidit que si no surt el seu amo se la quedaran!! Aquest és el missatge que ens han fet arribar:

"Hola Lydia, som la parella que vam venir dissabte, el Jordi i la Neus, amb una gossa trobada a Corbins.
Avui l'hem portat al veterinari, l'ha trobat desnodrida i deshidratada; respecte a la poteta que anava una mica coixa, en principi sembla que no té res, sols és una de les ungles infectada.L'hem vacunat i desparasitat, i a finals de setmana li farem un bon bany! Avui ja estava una mica més animada, ja mou una mica la cua quan ens veu arribar però encara no té ganes de jugar sols es vol tumbar i descansar. Encara no tenim fotos però t'agrairia que si alguna persona busca una gossa creuada d'uns 4 o 5 anys, de color marro, ens ho facis saber.
Si d'aquí dues setmanes ningú l'ha reclamat la portarem a xipar i l'esterilitzarem.
T'enviarem fotos.
Té un caràcter molt dòcil, però encara no l'hem posat en contacte amb els dos gats que tenim...ja et direm com ha anat. T'agraïm l'atenció que ens vas oferir el dissabte i diumenge ja que la situació ens superava una mica, però ara estem contents i molt CONCIENTS de les obligacions que tenim i que tindrem a partir d'ara. Gràcies per tot Lydia.
Jordi i Neus"
ENS FA MOLT FELIÇOS EL DESENLLAÇ D'AQUESTA HISTÒRIA. GRÀCIES, JORDI I NEUS!!