15 de jul. 2009

UN DIA DE SALVAMENTS!


Ahir per la tarda vam presenciar dos salvaments ja que per mala sort les persones continuen abandonant els animals i amb la calor que fa el pobrets van en busca d'aigua i es cauen en canals i basses però després no saben sortir.
Aquest cadell d'uns 4 mesos ha estat abandonat pels voltants de la protectora amb la mala fortuna de caure en una bassa al intentar beure. Per sort, un veï l'ha vist i tot i tenir 70 anys ha fet tot el possible per treure'l.
El petit ja està a la nostra llar i ar abusca una família i oblidar que per poc mor ofegat!
Sembla que els gossos tinguin un àngel de la guarda i és que aquest Pastor Belga ha estat salvat d'una mort segura: morir ofegat al canal. Un pagès se'l va trobar en un canal per la zona dels Frailes (Lleida). L'home, en veure'l, es va lligar una corda a la cintura per baixar i poder treure l'animal. Encara que la persona ha volgut quedar en l'anonimat el que ha fet no té paraules, és meravellós!
El gosset és un pastor Belga d'uns 7 anys i no porta microxip, està bastant prim i és un bonifaci. Per ara descansa en les nostres instal·lacions però li agradaria trobar una llar.
Estem molt contents de que aquesta bona s'hagi creuat en el camí d'aquest animalet que només treia el cap per damunt de l'aigua del canal i l'home, no ha dubtat en posar la seva vida en perill per salvar la del animal.
GRÀCIES ALS NOSTRES DOS HEROIS PER TENIR UN COR TAN GRAN!!