24 de jul. 2009

UN GOS SENSE NOM...


Amic meu, la teva hora de marxar estava marcada per molt que tots nosaltres lluitéssim per tu. No vam poder fer res, malauradament vas marxar.
Pastor belga, sense nom, ja vas ser salvat del canal, podies haver mort ofegat però un pagès et va treure.
Negre com l’atzabeja, mirada intensa, et van portar a la protectora i vam mirar que no et faltes res de res. Però el destí és cruel i amb tu va jugar, et va brindar la salvació i al mateix temps te la va treure.
Sense nom, t’he posat, perquè ningú s’ha interessat per tu, només nosaltres que amb el nostre amor et volíem al nostre cor.
Destí cruel amb tu, amic meu, després de salvar-te vas tenir un cop de calor. Vam lluitar per la teva valuosa vida fins el final, tota una tarda posant-te a la piscina per baixar-te la temperatura, batallant des de les 5 fins a prop de les 9 del vespre i per fi ho vam aconseguir, que contents estàvem!...
Però l’endemà, em vas mirar amb aquells ullets perduts i hem vas dir adéu. No ho volia acceptar perquè aquella mirada era un donar les gràcies per lluitar per tu, però el teu destí ja estava marcat i havies de marxar. Entre llàgrimes i dolor et vaig agafar el capet, acariciant-te tot dient-te que no estaves sol, que t’acompanyaríem en el teu caminar fins que nosaltres poguéssim…
I així vas deixar a poc a poc de respirar, i amb la teva miradeta integrada amb la meva ens vas deixar…
Sense nom, has volgut lluitar contra el teu destí i nosaltres amb tu, però no hem guanyat, i nosaltres t’hem perdut... allà on siguis, pensa amb nosaltres. T’estimem…..Molts gossos abandonats, acaben miserablement la seva vida: ofegats, atropellats per cotxes, de gana, de por…. NO ABANDONIS LA TEVA MASCOTA. NO DEIXIS QUE MORIN MISERABLEMENT PER LA TEVA POCA CONSCIÈNCIA. ABANS D’ADQUIRIR UNA MASCOTA, PENSA QUE ÉS UN SER QUE T’ESTIMARÀ TOTA LA VIDA. NO HO OBLIDIS! NO L’ABANDONIS, ELL MAI HO FARIA.