2 d’ag. 2009

ADOPCIO!


Aquesta es la ultima adopcio que hem fet a la tarde del dissabte, es la nostra petitona Chiqui, la chiguagua, que ha marxat amb la familia de David, de Barcelona, ha donar la sort que ells ara començen les vacances, i tenen una casa a Bellpuig, on hi passaran tot un mes, la casa te jardí, etc.. Volen aprofitar ara que tindran mes temps que mai, que la Chiqui començi a viure amb tota la familia, donant-li molt i molt carinyo!
Doncs bé, l' adopcio ha passat per uns moments molt dificils, ja que s'ha presentat la tempesta, i tots hem patit moltissim, els gossos estaven super nerviosos, ells s'han quedat dins del cotxe, aguantant la tempesta amb la Chiqui als braços, que per cert els hi ha caigut un arbre al costat mateix del cotxe.. i nosaltres, tots valents, hem procurat que els nostres peludets no els hi passés res de res!
Des d'aqui el meu agraiment a Maria Angels, a Ladan, a Pepe, i com no, al meu marit, ja que entre tots nosaltres, chops fins el ánima, hem batallat per ells, amb una pedregada a tope pero hem aconseguit que estessin tranquils i protegits.
Ara per ara tenim alguns imperfectes, que el diumenge acabarem d'arreglar, pero cap d'ells ha patit cap mal. Es molt d'agrair que quant un fenomen de la naturalesa es presenta d'aquesta manera, pot ocasionar molts mals, aixi voluntaris que possin les seves mans i carinyo a aquests animalets. Des d'aqui un BRAVO, per aquesta gent tant valenta que parlant clar, no s'han acollonit de veure com els arbres tocaven a terra i com les teulades volaven..

un BRAVO DE TOT COR DE PART DELS NOSTRES PELUDETS...VALENTS!!