9 d’ag. 2009

LA SISQUETA!

La protagonista d'avui es la sisqueta, la sisqueta es una gossa molt especial, te un somriure on ella comunica la seva feliçitat, i la seva manera de ser, graciosa, carinyosa i alegre, dona un to a la nostra protectora, si ella faltes algun dia..la trovariem molt a faltar!
La nostra gran protagonista de la tele, li agrada nadar constantment a la piscina, va a rebre a tothom que ve a la prote, amb la seva benvinguda, com un carinyos petonet que deixe emprenta a qui li toque, el seu caminar es peculiar, mira sempre enrere a veure si la segueixes, o be, quant va al teu costat, mira de tallat el cami perque vol ferse veure.
En total, la sisqueta es com una petita institucio a la prote, hem recorda molt a l'ERIKA, pero de una altra manera, no se si m'agradaria adoptarla, perque ja es com ungla i carn nostra, pero si algun dia vingues algu que li pugues oferir mes millores, clar esta que mirariem ben be, pero la nostra sisqueta es com un standard de la nostra protectora.

Tothom que ve, pregunta i busque a sisqueta, ella es la protagonista diaria de la prote, i que sigui aixi per molts anys.

Gracies sisqueta per donarnos tants bons moments cada dia!!

1 comentari:

Neus ha dit...

LA CISQUETA ES EL LOGOTIP DE LA PROTECTORAAA!!!

ES UNA CANYAA!