13 d’oct. 2009

CONCURSO


http:// wwwgentigossos.com/WEB%20GENT%201%20GOSSOS/diada%20de%20la%20mascota.htm

4 comentaris:

Unknown ha dit...

hola a tothom, volia dir-vos que m´agrat molt el vostre blog. Em va sorprendre molt perque fins i tot que tinc gosseta no sabia res de aquest mon de la tasca que fan las protectoras, estic impactada...
desde avui penso seguir la vostra pagina.
Moltes gracias per informar a tothom que com jo no teniem cap idea de tot el que pasa amb els animalets, felicitats per cert la meva petita, ja es menbre del vostre blog.

a 4 potes ha dit...

hens agrada moltissim que estiguis content amb el blog, nosaltres fem lo que podem, i volem arrivar a totes les llars, donan les noticies dels nostres animalets. gracies.

Antonio Pons ha dit...

Comparto tu opinión Morrigan, a mi me sucedió lo mismo. Ya dije hace semanas que quería ir a la protectora y espero que mi trabajo me lo perimta hacer pronto porqué estoy seguro que me quedaré "sin aliento".
También os comenté que me gustaría adoptar, y dado que ya tengo perro y vivo en un piso, me gustaría adoptar una perra pequeña. Me he fijado en una tal "Agus" y una tal "Lulu", se portarían bien?
Gracias,
Antonio P.

A 4 POTES ha dit...

AGUS Y LULU, YA SE HAN IDO, PERO TENEMOS MUCHISIMOS QUE ESTAN ESPERANDO UN HOGAR, TE ACONSEJAMOS QUE CUANDO PUEDAS NOS HAGAS UNA VISITA, Y NOSOTROS TE AYUDAREMOS A ENCONTRAR UNA BUENA COMPAÑERA PARA TU PERRITO, PERO ESTO SI, SI NO ESTA ESTERILIZADA, HABRA QUE ESTERILIZAR, QUE ESTO LO TENGAS PRESENTE, PORQUE ES MUY IMPORTANTE. GRACIAS. LYDIA