5 de jul. 2010

COTOFLUX, QUIERE UN HOGAR!







COTOFLUX, NUESTRA CHIQUITINA MASTINA, QUE AHORA TIENE TRES MESES, AÚN ESTA ESPERANDO UN HOGAR, DONDE LA QUIERAN Y PUEDA DISFRUTAR DEL AMOR, PACIENTEMENTE Y MIMOSAMENTE, ELLA SIGUE ESPERANDO, LE GUSTAN LOS NIÑOS, LE GUSTA PASEAR, ENFIN, UNA HERMOSA CRIATURA QUE HARIA FELIZ CUALQUIER HOGAR, ESPEREMOS QUE ALGÚN DIA, ESTA OPORTUNIDAD LE LLEGUE, MIENTRAS TANTO, ELLA PACIENTEMENTE ESTA ESPERANDO...........

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin amor de gosseta!!! Ja he vist que la Nena ha estat finalment adoptada, quina alegria!!! a veure què podem fer per aquesta preciositat!

Biaix ha dit...

La veritat es que si que es un amor de gosseta, nomes espera que t'acostis per ser la primera de venir a saludar, te molta vitalitat i unes ganes de jugar que no vegis.

Anònim ha dit...

Hola! Quina preciositat!!!! Encara està en adopció la Cotofluix? Si és així, estariem interessats. Quina edat té? vacunes, xip, etc? ens podrieu informar, si us plau?
Moltíssimes gràcies!

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

cotoflux, encara esta esperant una llar, es molt bona, i vigiladora, te uns 3 mesos, es una mestissa de masti, es adorable tan amb els nens com amb la gen gran. si vols pots passar per la prote, o posat en contacte per tef. i t'informarem millor. gracies.

Anònim ha dit...

No està adoptada???

Anònim ha dit...

Hola! Ens agradaria saber les condicions d'adopció de la Cotofluix, si us plau. Té alguna vacuna, xip, etc?
Moltes gràcies!!

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

s'han de fer papers d'adopció, esta vacunada, porte la primera, i despres els papers del xip i compromis de esterilització. teniu que venir personalment, i porta el d.n.i. per la documentació. i sobretot tenir molt espai per ella.