24 de jul. 2010

ADÉU CHIQUI







Hola Lidia,

Ara farà ja un any que va manar a buscar a la Chiqui.....amb molta il.lusió vam viatjar desde Barcelona a la llar de la Lidia per recollir a la Chiqui. Va ser una tarde de pluja i la entrega va ser dins del nostre cotxe....encara que un arbre casi xafa el nostre cotxe degut a la tormenta guardem un bonic record d'aquell dia. Cuan vam arribar a casa una gran pancarta estava a la porta dien: BENVINGUDA CHIQUI......els meus nebots de 5 i 6 anys havien estat preparant la benvinguda.

però no sabiam que 21 dies després la " Chiqui Tona " com li deia la nostre filleta ens deixaria per anar aquest mon de gossos i gossets on mai estan sols, no els hi falta menjar i mai els hi fa mal res.....va ser tan ràpid que no vam tenir temps de gaudir-la , la Chiqui Tona no estava bé, tot va passar molt ràpid, però encara aixi ens va deixar un regust dolç ja que ens recordem d'ella cada dia i a cada moment.

La Chihuahua Chiqui Tona, de color canela i suau con un cadell i que li agrababa menjar de les mans, va marxar una día d´agost i voliam
fer-li un petit homenatge......algú no la va voler i la va deixar amb la Lidia, ella li va trobar una llar on la vam estimar moltíssim i malgrat la seva enfermetat va morir 21 dies després. Va tancar els seus ulls mentres em mirava i va marxar mentres jo li feia petonets al seu capet. Ella era part de la nostra família i va deixar un vuit als nostres cors.

Petitona....vam plorar molt cuan vas marxar però ens vas deixar un record molt fort ... amb només 21 dies ens vas omplir el cor amb el teu carinyo......mai t'oblidarem CHIQUI TONA.