17 d’oct. 2010

NECESITA UN HOGAR




NOS PIDEN AYUDA, PARA ENCONTRAR UN HOGAR A ESTA LABRADORA DE 9 MESES, JONATHAN SE LA ENCONTRO CUANDO ERA PEQUEÑITA, Y AHORA LE ES IMPOSIBLE DE TENERLA EN SU HOGAR, POR CAUSAS AJENAS, SI DESEAS ADOPTARLA, PONTE EN CONTACTO AL TEF. 637438873, ES MUY BUENA, LE GUSTA MUCHO JUGAR Y NO HACE MALEZAS POR CASA. GRACIAS.

7 comentaris:

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

LIDIA TINC UN ADOPTANT PER AQUESTA GOSSA!!! COM HO PUC FER? D'ON ES?

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

excellent, perque estan molt preocupats, es molt urgen, perque la tenen en un pis ahon no la poden tenir. trucar al jonathan, tef. 637438873. i quedeu amb ell, estan en lliste d'espera per entrar a la prote i si no fa falta millor. lydia.

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

ja esta lydia ja me ficat encontacte amb el jonathan, ara toca que parlon ells, estic segura que es queden amb aquesta preciositat!!!

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

lydia ja esta adoptada per la familia del meu poble!!!!!!!! ojala tot vagi be deu meu!!! un besito

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

gracies, anabel, ja fa dies que estaba buscan una solució per ella, li donabe voltes, fins i tot a la fira de sant miquel una señora ni volie una, i quan hens vam posar en contacte, resulte que el casero no volie gossos, i se me va tancar les portes, ara ja estic tranquila, la pobreta no te que entrar a la prote, es molt gratifican, perque ella no tindra que patir al deixar la seva casa. gracies de tot cor.

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

lydia viu a una casa molt gran, no la deixen pujar amb ells a dalt pero te un magatzem enorme y els nens estan tot el dia al carrer amb ella, aviat li ficaran el xip, estan molt contents jajaj biennnnnnnnnnn, no has de agrair res de tot cor a ningu tot el mon et te de agrair a tu per tot besitos gordooooooossssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Jennifer ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.