24 de nov. 2010

NUCA, CRECIENDO FELIZ JUNTO A SUS PAPIS!






Hola, som el Josep, la Yolanda i el nostre bebé, la Nuca. T'escrivim per informar-te que la Nuca està molt bé. El dilluns vam anar al veterinari i ens va dir que era molt bonica i estava molt bé. Li estem donant el Telmin durant cinc dies i després hem d'esperar entre 5 i 10 dies per anar a vacunar-la. Pesa 1 kg 750 grams. La veterinaria també hem va dir que en principi seria raça mitjana, però que no n'estava segura, que ho veuriem a mesura que creix. Pel xip hem d'esperar a estar vacunada i llavors ens dirà quan li podem posar. També hem va dir que tenia unes 5 sermanes i que no li donessim papilles i biberó que ja tenia les dents prou formadetes per menjar pinso. Ens va donar un pinso digestiu perquè tenia molts cucs i la veritat es que debora el menjar, jejeje.
Amb els gats encara no s'han fet gaire amics, però no tardaran gaire. Ella els persegueix perquè es molt juganera però ells no li fan gaire cas, marxen. El petit li bufa una mica però no li fa res i el gran té curiositat però alhora una mica de por. Temps al temps, acabaran sent molt bons amics.
Crec que la Nuca si troba molt bé amb nosaltres perquè es molt carinyosa i juganera. Nosaltres estem molt contents d'haver-la adoptat.
Espero que la gent faci com nosaltres i adopti molts gossets.
Una abraçada ben forta.